REVIEWS
Na de première  in Theetuin Vierakker op 11 juli 2021
* We vonden het een indrukwekkende voorstelling, in alle opzichten, de voordracht, de erbij gekozen muziek, het verhaal. Niet routinematig, betrokken en indringend. De prachtige muziek van Anne Magda was een schitterende aanvulling.
* Thea Rijsewijk heeft met haar voordracht zo mooi de intenties van Makine getroffen. Alles werd genoemd, maar niet te zwaar en door het luchtige ervan werd het eigenlijk nog indringender: het ellendige en onbegrijpelijke van het regime en hoe de mensen er toch van tijd tot tijd in slagen om gewoon mens te zijn, met hun menselijke gevoelens en liefdes. Dat krijgt een regime dus niet kapot. Dat werd schitterend verwoord en voorgedragen.
* Het was een feestje om naar de voorstelling te kijken en te luisteren. Thea Rijsewijk is een boeiende verteller en de ondersteuning van de cello was erg mooi.
De afwisseling met cello en verhalen was prachtig. De typische Russische sfeer was duidelijk herkenbaar.
*Er zat veel mooie spanning in de vertelling. Ik zat bij wijze van spreken op het puntje van mijn stoel hoe het verder zou gaan.
* De cellomuziek was prachtig! Zo mooi gespeeld!
* Ik heb genoten van de presentatie, de omgeving en de flexibele omgang met de groep. Dat we voor de tweede vertelling voor een onweersbui gingen schuilen was een onverwachte verrassende wending.
* We hebben erg genoten!  Hoe het verhaal in detail werd verteld en de verteller er helemaal inzat. Fantastisch! We gaan zeker nog eens een voorstelling van jullie bezoeken en zullen die zeker bij vrienden, familie aanbevelen!

Na het optreden in de bibliotheek van Dieren, op 9 november 2021
* Genoten van prachtig cellospel en de verhalen!
* Wat een mooie, uitgebalanceerde en ontroerende voorstelling!
* Een mooie functie van de bibliotheek!
* Hartelijk dank voor deze mooie literaire vertelling, waarin Thea ons meenam naar de Russische wereld van Brezjnev en Lenin en de gewone mensen. Applaus!!